Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜέλπω Ζαρόκωστα: «24 χρόνια από τη μαστεκτομή είμαι κοντά στο να πω...

Μέλπω Ζαρόκωστα: «24 χρόνια από τη μαστεκτομή είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο»


Η Μέλπω Ζαρόκωστα έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είπε: «Δεν θα χαρακτήριζα ιδιότροπο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, υπέφερε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο. Λυπάμαι που έφυγε τόσο νωρίς και μας στέρησε από την πληθωρική καλλιτεχνική του παρουσία. Ήταν ένα σπάνιο θεατρικό φαινόμενο, του χρωστάω πολλά. Όταν ήρθα από το εξωτερικό στα τέλη της δεκαετίας του ‘50, με άρπαξε κυριολεκτικά στον θίασό του, και με βοήθησε έτσι στα πρώτα βήματά μου, ώστε να καθιερωθώ σιγά σιγά και στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, η Μέλπω Ζαρόκωστα είπε για τις φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο.

«Εκτός του καρκίνου, ίσως και μια φορά μικρό κορίτσι, λίγο πριν πάω σχολείο, όταν έπεσα από τον πρώτο όροφο στο σπίτι της γιαγιάς μου στις Τζιτζιφιές. Την γλίτωσα ευτυχώς με θλάσεις και κάποιο κάταγμα στο χέρι», είπε και πρόσθεσε για τον καρκίνο: «Μετά από 24 χρόνια περίπου από τη μαστεκτομή, έχω αφήσει πια και τους τακτικούς ελέγχους. Νομίζω ότι είμαι κοντά στο να πω ότι νίκησα τον καρκίνο. Χτύπα ξύλο, παρ’ όλα αυτά».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments