Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleKate Middleton: Διαγνώστηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες - Συγκλονίζει η εξομολόγησή...

Kate Middleton: Διαγνώστηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάστασή της με μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της. Όπως είπε, πάσχει από καρκίνο. Λεπτομέρειες όμως για τη μορφή του καρκίνου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Kαθισμένη σε ένα παγκάκι στους κήπους του Ουίνδσορ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλάει για δύο περίπου λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Το μήνυμα μαγνητοσκοπήθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε από συνεργείο του BBC. Η Kate Middleton φορώντας μια άσπρη φόρμα με μαύρες ρίγες μιλούσε χωρίς εκνευρισμό και χαμήλωσε το βλέμμα για κάποια δευτερόλεπτα όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά της και το σοκ το οποίο υπέστη από τα άσχημα νέα.

Προηγουμένως, η πριγκίπισσα εξήγησε ότι η πραγματική κατάσταση της υγείας της αποκαλύφθηκε μετά την σοβαρή εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα. Αναφερόμενη στις εβδομάδες οι οποίες κύλησαν μετά την εγχείρηση, κατά την διάρκεια των οποίων κυκλοφόρησαν δεκάδες σενάρια και φήμες, η Kate Middleton εξήγησε πως αυτή και ο σύζυγός της πρίγκιπας William είχαν ανάγκη από χρόνο ώστε να εξηγήσουν στα τρία μικρά παιδιά τους πώς έχει η κατάσταση.

«Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ», συνεχίζει η πριγκίπισσα, «κάναμε τα πάντα ώστε να διαχειριστούμε όλη αυτή την υπόθεση ιδιωτικά κυρίως για το καλό των παιδιών μας».

«Όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η διαχείριση μας πήρε πολύ χρόνο, όπως πολύ χρόνο πήρε και η αποκατάστασή μου μετά την σοβαρή εγχείρηση ώστε να είμαι σε θέση να αρχίσω την χημειοθεραπεία μου», λέει.

Ολόκληρη η δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας:

«Ήθελα να αδράξω την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω προσωπικά για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από την εγχείρηση.

Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας.

Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο μας.

Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση, αλλά προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου. Αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι επίσης όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι».RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments