Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜόδαΓια ποια σχεδιάστρια δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή ανάμεσα σε... σκουπίδια

Για ποια σχεδιάστρια δέχθηκε να φωτογραφηθεί γυμνή ανάμεσα σε… σκουπίδια


Το τελευταίο διάστημα η Cara Delevingne  μας απασχόλησε περισσότερο με την πυρκαγιά που έπιασε το σπίτι της στο Λος Άντζελες και λιγότερο  για τις fashion δραστηριότητες της. Είχαμε καιρό να την δούμε και στο red carpet και σε κάποιο show. Tώρα λοιπόν μας αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Η Cara Delevingne ποζάρει στην νέα καμπάνια της Stella McCartney γυμνή κρατώντας 2 τσάντες της σχεδιάστριας ανάμεσα σε …σκουπίδια.Ξέρουμε όλοι το όραμα της McCartney για την βιωσιμότητα και τις eco friendy συλλογές που δημιουργεί, ειδικά αυτή είναι η  πιο conscious μέχρι σήμερα, με το ποσοστό του 95% των υλικών να είναι βιώσιμα.

 

 

Ετσι για την φωτογράφιση αυτή το team πήγε σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης αποβλήτων που διαχειρίζεται το νερό, τα σκουπίδια και την ενέργεια με σκοπό να τα «απολυμάνει» και να τα δώσει πίσω για χρήση.

 

Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν που η Cara Delevingne έγινε η πρωταγωνίστρια αυτής της καμπάνιας, εφόσον το  μοντέλο είναι μέλος στο EcoResolution και ιδρύτρια ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που βοηθάει κοινότητες να αποκαταστήσουν το φυσικό περιβάλλον και να καλλιεργήσουν φαγητό.

Μία ιδιαίτερη  καμπάνια λοιπόν που ενώνει 2 διάσημες γυναίκες που μάχονται η κάθε μία με τον δικό της τρόπο για το περιβάλλον!

Κεντρική φωτογραφία @stellamccartney

 

 

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments