Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΈφη Θώδη για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι: «Γατοξέρασμα, δεν μου αρέσει...

Έφη Θώδη για το «Zari» της Μαρίνας Σάττι: «Γατοξέρασμα, δεν μου αρέσει καθόλου»


Η Έφη Θώδη ξέσπασε με δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Μετά την αναφορά της Μαρίνας Σάττι στο τραγούδι «Γλύκα Γλύκα» από την Κέλλυ Κελεκίδου, η Έφη Θώδη αντέδρασε λέγοντας ότι ήταν η πρώτη που έκανε το τραγούδι μεγάλη επιτυχία και στο νεότερο κόσμο.

Αρχικά, η Έφη Θώδη είπε: «Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το Γλύκα – Γλύκα. Ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το τραγούδι. Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για μένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο».

Στην συνέχεια, η Έφη Θώδη πρόσθεσε: «Γιατί το είπε αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία. Είτε το θέλουν, είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια σε αυτό τον χώρο. Να το πάρουν χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρης εμένα».

Τέλος, όσο για τη Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 η Έφη Θώδη είπε: «Δεν την ξέρει και κανένας, ούτε η μάνα της δεν την ξέρει… πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, καθόλου δεν μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments