Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆδωνις Γεωργιάδης για Ευγενία Μανωλίδου: «Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο!»

Άδωνις Γεωργιάδης για Ευγενία Μανωλίδου: «Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο!»


Μια σπάνια κοινή συνέντευξη παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης 21/3 ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Υπουργός Υγείας και η σύζυγός του, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μέσα σε όλα, μίλησαν για τη γνωριμία και τον έρωτά τους.

«Στον γάμο μας ο Περσέας ήταν ήδη 5 χρονών. Εγώ την Ευγενία την είδα και την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήταν δύσκολο στην αρχή, η Ευγενία με ερωτεύτηκε στην πορεία. Εγώ όταν την είδα κάτι έπαθε ο εγκέφαλός μου», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την σύζυγό του.

Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου τόνισε: «Δεν έγινε ακριβώς πρόταση γάμου, ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ο γάμος ήρθε αρκετά χρόνια μετά. Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Ήθελα να προχωρήσω με τη δουλειά μου, είχα τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου ήταν πάρα πολύ μικρά. Με τον Άδωνι συζητούσαμε πολύ, είχαμε κοινές προσλαμβάνουσες, ήμασταν και πολύ κοντά στην ηλικία… Γενικότερα ήταν πολύ καλή παρέα. To ένα έφερε το άλλο. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάποια άλλη σχέση και σίγουρα όχι σοβαρή σχέση. Και τα παιδιά τον αγάπησαν πολύ και ήταν και ο ίδιος πολύ δοτικός… Δεν έγινε τίποτα ξαφνικά και απρόβλεπτα».

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments