Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήshowbizΖαμπούνης: «Στο savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή έφτασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα,...

Ζαμπούνης: «Στο savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή έφτασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει» (vid)


Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει αναφέρει στο παρελθόν πως συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ επειδή γεννήθηκε στην Τούμπα, ενώ ο πατέρας τους ήταν παίκτης του Δικεφάλου.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24 «Celebrities». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο και τα βίαια επεισόδια.

Όπως είναι γνωστό, είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μίλησε για το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει να γράφει το «savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή».

Έχει αναφέρει στο παρελθόν πως συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ επειδή γεννήθηκε στην Τούμπα, ενώ ο πατέρας τους ήταν παίκτης του Δικεφάλου.

Όπως είπε έφτασε μέχρι την δεύτερη σελίδα και τρίτη δεν υπήρξε. «Γι’ αυτό έκατσα να γράψω το βιβλίο “το savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτσή”. Για να μην έχουμε όλα αυτά τα βίαια επεισόδια, να το διαβάζουν οι νεαροί φίλαθλοί μας και να λένε “αφού το έγραψε αυτός να το κάνουμε κι εμείς. Έφτασα μέχρι την δεύτερη σελίδα, τρίτη δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν και σε άλλες εκπομπές και έχει πει πως δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε αποκαλύψει ότι σε συζητήσεις που είχε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, σκεφτόταν να γράψει ένα μικρό εγχειρίδιο για το savoir vivre του καλού ΠΑΟΚτζη. «Όταν ξεκίνησα να το γράφω έφτασα μέχρι τη δεύτερη σελίδα, δεν πάει παραπέρα… Δεν πάει».

«Υπάρχουν άτομα που βρίζουν στο γήπεδο, εγώ δεν μπορώ. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να εκτονωθούν , το όπιο του λαού που έλεγε ο Μαρξ» είχε τονίσει..

Όσον αφορά το γήπεδο της Τούμπας, είχε αποκαλύψει ότι δεν βρίζει καθώς και για το Savoir vivre του γηπέδου: «Έχω γράψει το Savoir vivre στο γήπεδο. Το ένα κεφάλαιο λέει ότι φωνάζουμε συνθήματα για να εμψυχώσουμε την ομάδα μας και το δεύτερο λέει ότι αποφεύγουμε να υβρίζουμε τη μητέρα του διαιτητή, του προέδρου της άλλης ομάδος και επειδή το έχω γράψει πρέπει και να το τηρώ»Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments