Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήΑυτοκίνητοVW Crafter: Ανανέωση εκ των έσω

VW Crafter: Ανανέωση εκ των έσω


Η VW ανανεώνει το Crafter εκ των έσω, ενσωματώνοντας σε αυτό τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στο ψηφιακό οπλοστάσιο του ομίλου, αναθεωρώντας παράλληλα πλήρως το εσωτερικό του.

Υπό αυτό το σκεπτικό το Crafter παραλαμβάνει το infotainment που συναντάμε στα νεότερα επιβατικά της φίρμας, με την μορφή μιας κεντρικής οθόνης με διαγώνιο 10,3 ιντσών και τα χειριστήρια στο κάτω τμήμα για την ρύθμιση της θερμοκρασίας και του ήχου. Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη και σε μεγαλύτερο μέγεθος 12,9 ιντσών σε συνδυασμό πάντα με ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Εκτός από τις νέες οθόνες, αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενσωματώνει τις υπηρεσίες του ευφυούς bot ChatGPT οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του συστήματος φωνητικών εντολών που ακριβώς χάρη στην συγκεκριμένη προσθήκη, εγγυάται μια πιο φυσική αλληλεπίδραση με τον οδηγό αλλά και ένα ευρύτερο γνωστικό πεδίο.

Παράλληλα με τους ψηφιακούς νεολογισμούς ο ανασχεδιασμός του ταμπλό και η επανατοποθέτηση του ηλεκτρονικού χειρόφρενου έχει εξασφαλίσει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Στην περίπτωση των εκδόσεων με αυτόματο κιβώτιο, ο επιλογέας μετακινείται στην κολώνα του τιμονιού εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερο χώρο στην κεντρική κονσόλα για την φιλοξενία ποτηριών ή μικροαντικειμένων.

Επιπλέον η VW έχει ενισχύσει και τον αριθμό συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει πια ως standard σύστημα αυτόνομης οδήγησης με δυνατότητα ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών, σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώρισης οδικής σήμανσης, ηλεκτρονικό περιοριστή ταχύτητας και αισθητήρες στάθμευσης.Περισσότερα Εδω

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments