Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleSurvivor: Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor είδαμε τον τέταρτο αγώνα ασυλίας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας και ενώ το σκορ ήταν ήδη 7-2 εις βάρος των Κόκκινων, τόσο ο Γιάννης Περπατάρης όσο και ο Γιώργος Γκιουλέκας ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν να πάρουν μέρος στον στίβο μάχης, παραπονούμενοι για πόνους που τους ενοχλούν.

Η απόφαση των δύο παικτών προκάλεσε ένταση στις δύο ομάδες του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να διακόπτει τον αγώνα, προκειμένου να βρεθεί λύση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο αγώνας τελικά συνεχίστηκε και έληξε με σκορ 12-9 υπέρ των Μπλε. Συνεπώς, η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στην κάλπη για να αναδείξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτός ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης, συμπληρώνοντας την τετράδα των ανδρών μαζί με τον Νίκο Ρικουνάκη, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Γιάννη Περπατάρη.

«Το περίμενα χθες και τελικά βγήκε σήμερα. Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, αν θέλαμε να πάμε σε ένα reality θα ρωτούσαμε τον Αλέξη που ξέρει από αυτά. Εδώ όμως έχει και πείνα και πίεση», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments