Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
No menu items!
Αρχικήshowbiz«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με το ψεύτικο βίντεο που κυκλοφορεί: «Είναι και...

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με το ψεύτικο βίντεο που κυκλοφορεί: «Είναι και επικίνδυνο και σοκαριστικό» (vid)


Η Φαίη Σκορδά κλήθηκε να σχολιάσει ένα ψεύτικο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να σχολιάσει στη σημερινή εκπομπή (21/03) ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πληροφορήθηκε πως ένα επεξεργασμένο με τεχνητή νοημοσύνη απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε» ανέφερε στη συνέχεια.

«Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό», κατέληξε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments