Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝότης Σφακιανάκης: Ξεσπά ο ανιψιός του μετά τις φήμες περί επιστροφής του...

Νότης Σφακιανάκης: Ξεσπά ο ανιψιός του μετά τις φήμες περί επιστροφής του στις πίστες


Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον θείο του που τα τελευταία χρόνια έχει εξαφανιστεί από τα μουσικά δρώμενα.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης τόνισε πως είναι πολύ μακριά η ημέρα από την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης.

Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, σημείωσε:

«Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, ότι ο Νότης Σφακιανάκης είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα, ο ανιψιός του δημοφιλούς τραγουδιστή είπε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments