Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαίρη Συνατσάκη: «Η μητρότητα είναι μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια, νιώθεις μόνος μέσα...

Μαίρη Συνατσάκη: «Η μητρότητα είναι μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια, νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό»


Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αφιερωθεί πλήρως στο ρόλο της μητρότητας και την 1 έτους κόρη της Ολίβια αφήνοντας λίγο πίσω την ενασχόλησή της με το YouTube.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε να επιστρέψει με ένα νέο βίντεο εξομολόγησης μέσα από την… ντουλάπα της, στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube. Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για το θηλασμό της κόρης της αλλά και πώς φανταζόταν τη μητρότητα.

Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Θηλάζει ακόμη η μικρή. Είχα καταφέρει να φτάσω σε εκείνο το σημείο του αποθηλασμού σιγά σιγά, που θήλαζε μόνο μέσα στη νύχτα. Φανταστείτε πόσα βήματα πίσω έγιναν (όταν επέστρεψε από μια εβδομάδα γυρισμάτων) που θέλει να θηλάζει 15 φορές την μέρα. Έκανα και ένα μάθημα αποθηλασμού online. Μπορεί να ζητήσει γάλα και θα προσπαθήσω να την αποπροσανατολίσω, προσφέροντας νερό ή φαγητό. Μήπως θέλει αγκαλιά ή να βγει έξω στο μπαλκόνι. Αν δεν το δεχτεί, δεν θα της αρνηθώ τον θηλασμό».

Στην συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε: «Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό…».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη κατέληξε: «Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια. Υπάρχουν πράγματα που δεν φανταζόμουν. Φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα μπω σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό, ότι λογικά θα ανακαλύψω έναν τρόπο σύνδεσης, φροντίδας και αγάπης που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ότι φέρνει μαζί της και τόσο πολύ δύσκολα κομμάτια που αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό. Δεν έχει να κάνει αν είσαι με ανθρώπους δίπλα σου…».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments