Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚώστας Αρζόγλου για την καταγγέλλουσα στη δίκη του σκηνοθέτη: «Μου φαίνονται παράξενα...

Κώστας Αρζόγλου για την καταγγέλλουσα στη δίκη του σκηνοθέτη: «Μου φαίνονται παράξενα αυτά που ισχυρίζεται»


Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου με αφορμή τη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος τόνισε ότι «πολλά πράγματα από αυτά που ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα του φαίνονται παράξενα».

Ο Κώστας Αρζόγλου, που είναι φίλος με τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών που έχει καταγγελθεί από την ηθοποιό για βιασμό, υποστήριξε: «Ξέρω τη δύναμή του και το ποιόν του. Έχουμε περάσει μαζί τα ‘Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά’, μετά την ‘Εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη’, έχουμε ζήσει σε διάφορες περιοχές… Έχω μία προσωπική γνώμη για τον σκηνοθέτη. Όταν είχα εγώ μία περιπέτεια υγείας, ο σκηνοθέτης ήρθε μαζί με τον γιο του στο σπίτι μου. Τον ξέρω από το 1992.

Ξέρω πολλά πράγματα για το ποιόν του σκηνοθέτη, δεν ξέρω το ποιόν της κατγγέλλουσας αλλά πάρα πολλά πράγματα μου φαίνονται παράξενα, από αυτά που ισχυρίζεται. Στο metoo τα θύματα είχαν την ευκαιρία να πούνε τι τράβηξαν, αλλά νομίζω ότι συμπαρέσυρε και κάποιες κοπέλες που βρήκαν την ευκαιρία μέσα από το γενικότερο κλίμα του metoo να εκδικηθούν για κάτι. Αυτό είναι το πραγματικό revenge».

Στη συνέχεια ο Κώστας Αρζόγλου πρόσθεσε: «Να πιστέψω εγώ ότι ξυπνάει κανείς και βρίσκει τον άλλον πάνω του; Δε μπορώ να το φάω. Ό,τι δε μπορώ να κάνω εικόνα, δεν το πιστεύω. Διαφωνώ με τον σκηνοθέτη που αποχώρησε από τη σειρά, επειδή κάποιος τον κατηγόρησε».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments