Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleH Emily Ratajkowski χώρισε το δαχτυλίδι αρραβώνων της και δημιούργησε δύο!

H Emily Ratajkowski χώρισε το δαχτυλίδι αρραβώνων της και δημιούργησε δύο!


Η Emily Ratajkowski, δύο χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Sebastian Bear-McClard απολαμβάνει αυτή την single φάση της ζωής της.

Πρόσφατα η Emily Ratajkowski πόζαρε κάτω από τα σεντόνια της σε μια ανάρτηση στο Instagram, φορώντας στο χέρι της ένα λαμπερό σετ από «δαχτυλίδια διαζυγίου».

Στη λεζάντα της, η EmRata αποκάλυψε ότι τα δύο νέα της δαχτυλίδια είναι ευγενική προσφορά της εταιρείας κοσμημάτων Alison Lou με έδρα τη Νέα Υόρκη — ωστόσο, αυτά δεν είναι εντελώς «καινούργια».

Με τη βοήθεια της σχεδιάστριας και καλλιτεχνικής διευθύντριας της μάρκας, Alison Chemla, η Ratajkowski χώρισε το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον Bear-McClard στα δύο, δημιουργώντας ένα δαχτυλίδι με διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού και ένα άλλο διαμάντι κομμένο σε princess cut.

Όλα τα στοιχεία των δαχτυλιδιών της – οι πέτρες και ο κίτρινος χρυσός 18 καρατίων – προέρχονται από το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Σύμφωνα με τη Ratajkowski, ο πρώην πλέον σύζυγός της σχεδίασε κατά παραγγελία το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων.

Το 2018, είχε πει σε συνέντευξή της ότι το δαχτυλίδι της πέρασε από «50 σκίτσα» μέχρι να διαμορφωθεί το τελικό του σχέδιο.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments