Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Καράμπελας για Δέσποινα Μοιραράκη: «Πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές...

Γιώργος Καράμπελας για Δέσποινα Μοιραράκη: «Πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου»


Ο Γιώργος Καράμπελας, ο αγοραστής του «Cash or Trash», μίλησε στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο ίδιος απάντησε σε όσα δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή και για το ότι δεν έβαζε πλέον χρήματα.

«Νομίζω πως όλα είναι μια ωραία παρεξήγηση. Ξεκινάμε από τα βασικά. Η Δέσποινα πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου. Με φώναζε πρόεδρο και έλεγε πως είμαι σήμερα ντυμένος, τι εύγλωττος που είσαι. Ε, δεν μπορώ να φανταστώ πως άλλαξε αυτό το πράγμα επειδή εγώ ανακοίνωσα ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή.

Όλα αυτά που ειπώθηκαν, έχουν μία περίεργη θεσμική εσάνς. Φαίνεται σαν να έχουν μία επισημότητα, ενώ ο ρόλος και η θέση, δεν συνάδει με αυτήν την επισημότητα. Είναι λάθος γιατί έχω συμβόλαιο και είναι ενεργό ακόμα. Λήγει μέσα στον Μάρτιο.

Εγώ ανακοίνωσα όχι ότι φεύγω από τη φετινή σεζόν. Είπα και ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να φύγω από την επόμενη σεζόν, εάν και εφόσον γίνει. Σε εμένα προσωπικά δεν υπήρξε κανένα παράπονο και καμία δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να υπάρχει για το ότι δεν αγοράζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πλαφόν στους αγοραστές ότι πρέπει να αγοράσεις χ αντικείμενα… Έκανε μία πολύ περίεργη δήλωση και με πολύ μεγάλη έμφαση.

Εάν ήθελα να κάνω “δουλίτσα”, θα καθόμουν σε αυτήν την εκπομπή μέχρι το 2098, γιατί η εκπομπή έχει μία χαρά νούμερα και γιατί να φύγω αν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω; Είναι πολύ τιμητικό ότι κάπως όλα τα media με διέκριναν και μου έδωσαν χρόνο. Εγώ σήμερα θέλω να κρατήσουμε αυτήν τη λίγη ευγένεια και τη χαρά της ζωής. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους μα όλους, πολλά happy days» είπε ο Γιώργος Καράμπελας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments