Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦαίη Σκορδά: Η απάντησή της για το βίντεο «απάτη» με την ίδια...

Φαίη Σκορδά: Η απάντησή της για το βίντεο «απάτη» με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί  στο διαδίκτυο ένα βίντεο απάτη με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πληροφορήθηκε ότι ένα επεξεργασμένο με τεχνητή νοημοσύνη απόσπασμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από όσα λέγονται σε αυτό μέσα από το «Fay’s Time».

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά είπε: «Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει».

Στην συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε. Αρκετοί μου έστειλαν στο Instagram ότι το κατάλαβαν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά κατέληξε: «Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments