Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleScott Disick: Ο πρώην σύζυγος της Kourtney Kardashian έχει προκαλέσει ανησυχία με...

Scott Disick: Ο πρώην σύζυγος της Kourtney Kardashian έχει προκαλέσει ανησυχία με την απώλεια βάρους του


Η μεγάλη απώλεια βάρους του Scott Disick έχει προκαλέσει ανησυχία στο στενό του περιβάλλον και την οικογένεια Kardashian.

Αρχικά, κάποιοι υποστήριξαν ότι ο πρώην της Kourtney Kardashian και πατέρας των τριών παιδιών της, είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Όμως, πηγές στην Daily Mail δήλωσαν ότι δεν είναι άρρωστος και δεν παίρνει σκληρά ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, ο Scott Disick λαμβάνει μία μεγάλη ποσότητα από το φάρμακο Ozempic, σε μία προσπάθειά του να χάσει βάρος. Το εν λόγω φάρμακο αποτελεί μία θεραπεία για τον διαβήτη, που όμως έγινε γνωστό στα social media για απώλεια βάρους, προκαλώντας ντόμινο προβλημάτων στο χώρο της υγείας.

Επίσης, πηγές στην Daily Mail αποκάλυψαν ότι τα προβλήματα αύξησης βάρους του Scott Disick τον οδήγησαν στο Ozempic, αλλά η δραστική μεταμόρφωσή του έχει κάνει τον περίγυρό του να ανησυχεί.

Κοντινό πρόσωπο του Scott Disick υποστηρίζει: «Είχε πάρει πολύ βάρος και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό του σε βίντεο που προβλήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες. Θα έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το καλύψει», με ένα ακόμα πρόσωπι να προσθέτει: «Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ότι έχει πάει πολύ μακριά και, φυσικά, η οικογένεια Kαρντάσιαν ανησυχεί για αυτόν».RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments