Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟρεινή Μέλισσα: Ποιος είναι ο μελισσοκόμος Χάρης Σταμάτης με τα viral βίντεο...

Ορεινή Μέλισσα: Ποιος είναι ο μελισσοκόμος Χάρης Σταμάτης με τα viral βίντεο στα social media;


Tον Χάρη Σταμάτη, που κάνει καριέρα στο Instagram και στο TikTok ως «Ορεινή Μέλισσα» υποδέχτηκε στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο νεαρός μελισσοκόμος και TikToker από την Μεσοκώμη Ευρυτανίας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στα social media, τα viral βίντεο, ενώ αποκάλυψε και πώς μας αντιλαμβάνονται οι μέλισσες.

«Εγώ είμαι μελισσοκόμος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τα social media. Βγαίνουν χρήματα από αυτό. Είναι ένα βίντεο που έχει περάσει στο εξωτερικό και έγινε viral παγκοσμίως. Δεν ήταν κάτι που είπα ότι θα κάνω αυτό ή εκείνο και θα συμβεί, απλά έγινε», ανέφερε αρχικά η Ορεινή Μέλισσα.

Για το viral βίντεό του στα social media με χιλιάδες μέλισσες να κάθονται στο γυμνό του σώμα, ο ίδιος ανέφερε:  «Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει το δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς. Στην Ελλάδα όμως έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, που δεν είναι τόσο επιθετική».

Η Ορεινή Μέλισσα αποκάλυψε επίσης: «Ο μπαμπάς μου είναι δημόσιος υπάλληλος αλλά εγώ ήθελα να ασχοληθώ με τις μέλισσες και τα ζώα. Θεωρείται ένα επικίνδυνο χόμπι, δεν θέλω να το βαφτίσω δουλειά, γιατί θα με κάνει να νιώθω ότι δεν δίνω το 100% του εαυτού μου».

Ο Χάρης Σταμάτης περιέγραψε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό και τα οποία έχει καταγράψει στα βίντεό του, ενώ παραδέχτηκε πως ίσως να έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο μέλισσες στις κυψέλες του.

Δείτε μερικά από τα viral video της «Ορεινής Μέλισσας»

@orinimelissa Πως διασώζουμε το μελισσι tutorial #μαθεστοtiktok #savethebees #rescueanimals #orinimelissa ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή Μέλισσα
@orinimelissa Απάντηση στον χρήστη @Βούλα Κ Οι μέλισσες δεν τσιμπάνε ποτέ αν δεν κινδυνευσει η φωλιά τους #orinimelissa #savethebees #μαθεστοtiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Ορεινή ΜέλισσαRELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments