Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα - Προβλέψεις για όλα τα...

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Στις 21 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος από τις 1° 41’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ασκήσουμε επιρροή στους γύρω μας χωρίς να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα μπορέσετε να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι ανάμεσα σε άτομα του άμεσα φιλικού ή του ευρύτερα κοινωνικού σας κύκλου. Μια νέα εποχή στόχων ξεκινά και οι φιλοδοξίες σας, με τις κατάλληλες συμμαχίες, θα γίνουν πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε τη δημόσια εικόνα σας και επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα με ανώτερους από εσάς ή μεγαλύτερους σε ηλικία. Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου θα σας ανοίξει το δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, νομικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων. Την εμφάνισή τους θα κάνουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσετε και, φυσικά, να εκμεταλλευτείτε. Όσοι το επιθυμείτε θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές οφειλές σε τρίτους ή κληρονομικές υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με κάποιας μορφής επένδυση. Επαγγελματικά, κάτι καινούργιο ανατέλλει.

ΛΕΩΝ

Κάποιες αποκαλύψεις θα ξεγυμνώσουν χαρακτήρες και θα σας αναγκάσουν να αξιολογήσετε διαφορετικά ορισμένους ανθρώπους. Γενικά, καλό είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι. Θα υπάρξει ευκαιρία για ένα ταξίδι και, για κάποιους, μια νέα σημαντική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρόγραμμά σας είναι βαρύ και έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Ωστόσο, καλό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και την καλοπέρασή σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με οικονομικές επενδύσεις και άλλοι με ένα δυνατό έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε την ανεμελιά και την χαλαρότητα εν μέσω γεγονότων που λειτουργούν κάπως πιεστικά πάνω σας. Ωστόσο, μέσα από ενδιαφέροντα γεγονότα θα ανανεωθείτε και θα ασχοληθείτε με άκρως δημιουργικά πράγματα. Μια νέα σχέση, ή η αναβίωση της ήδη υπάρχουσας, θα σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά κάποιον ατόμων θα σας βάλει σε σκέψεις και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς ή δράσης. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν θέματα προσωπικής ευεξίας και η βελτίωση της διατροφής ή της εμφάνισής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή, θα βρεθείτε σε μια συνεχή κίνηση και σε μία καθημερινότητα γεμάτη μηνύματα, επικοινωνίες και συναντήσεις. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών και κοινών θεμάτων με αδέρφια ή συγγενείς. Δραστήριοι αναμένεται να είστε και σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να νιώσετε συναισθηματική και υλική ασφάλεια θα σας ωθήσει σε κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν, ίσως όμως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την κατοικία σας. Εύνοια υπάρχει σε αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση ενώ κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην κατάκτηση των στόχων σας. Θετικές οι σχέσεις με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα επαναξιολογήσετε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες ή οικονομικές συμφωνίες με σκοπό να θέσετε νέους στόχους. Ορισμένοι ενδέχεται να βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να μην αφήσετε το συναίσθημα να επέμβει στη λογική σας.

Πηγή: myastro.gr

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments