Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyleH Τάνια Τσανακλίδου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

H Τάνια Τσανακλίδου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου


Την Τάνια Τσανακλίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου.

Ωστόσο όταν η δημοσιογράφος την πλησίασε να τη ρωτήσει για το τραγούδι της Eurovision, η Τάνια Τσανακλίδου τη ρώτησε από ποια εκπομπή είναι

Όταν η δημοσιογράφος της απάντησε η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δε μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας τα λέω έτσι φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό, είναι για τα κανάλια σας».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών της, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω μιλήσει προσωπικά με την κα Τσανακλίδου και είναι μία φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το είδος των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου, γιατί αναγκαστικά αυτή η ώρα που είναι -και όλες οι εκπομπές που παίζουν αυτή την ώρα- κάνουν κουτσομπολιό.

Κι αν με ρωτάτε, κι εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής, και της δικιάς μας, και στου Λιάγκα, και στη Μπάρκα, και στου Σαββατοκύριακου αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments