Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Πλούταρχος: Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε...

Γιάννης Πλούταρχος: Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του όταν του ανακοίνωσε πως θα αλλάξει το επίθετό το


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος αποκάλυψε μεταξυ άλλων πως βγήκε το ψευδώνυμό του και περιέγραψε την αντίδραση του πατέρα του όταν έμαθε πως θα αλλάξει το επίθετό του.

«Τελειώνω μια συνεργασία τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο ήμουν νούμερο ένα σε όλη την Ελλάδα σε πωλήσεις. Ψάχναμε να βρούμε όνομα γιατί δεν άρεσε το επίθετό μου. Μου έλεγαν το “Κακοσαίος” δεν είναι καλό πρέπει να τα αλλάξουμε. Έψαχνε ο μάνατζερ μου να βρει ονόματα και εκεί που μου είχε προτείνει αρκετά κάποια στιγμή μου λέει Πλούταρχος. Με το που το ακούω βάζω τα γέλια και του λέω τι λες ρε αθεόφοβε; Με δουλεύεις; Μου λέει δεν μπορώ να ψάξω άλλο βρες μόνος σου. Με το που έκλεισα το τηλέφωνο το ξανασκέφτηκα και είπα δεν είναι άσχημο και έτσι βγήκε το όνομα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πλούταρχος πρόσθεσε:  «Όταν το ανακοίνωσα στον πατέρα μου είχα αγχωθεί και ο πατέρας μου, μου απάντησε “Είσαι βλάκας; Αλήθεια σε προβληματίζει; Πήγαινε άνοιξε τα φτερά σου αγόρι μου. Μην σε νοιάζει τίποτα».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments