Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΦλορίντα Πετρουτσέλι για Πιερίδη: «Μάθαμε για την απιστία του άντρα της, μετά...

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Πιερίδη: «Μάθαμε για την απιστία του άντρα της, μετά κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον νέο σύντροφο»


Η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και με αφορμή τις νέες δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, αλλά και τις φωτογραφίες με το νέο σύντροφό της, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Νιώθω ότι έχει μπει τόσο ατσούμπαλα, τόσο αδιάκριτα σε όλο αυτό το θέμα, που είναι το lifestyle. Δεν έχει διαχειριστεί καθόλου καλά την προσωπική της ζωή σε καμία περίπτωση. Οι φωτογραφίες αυτές που διαφημίζονται ως παπαρατσικό εμένα μόνο παπαρατσικό δεν μου φαίνεται. Δεν έχει έναν άνθρωπο να τη συμβουλέψει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να υπάρχει στα φώτα της δημοσιότητας. Και αν δεν το διαχειριστεί σωστά, θα έχει θέμα στο μέλλον», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Στη συνέχεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια αρνητική διαφήμιση γύρω της. Δεν μου αρέσει καθόλου που μάθαμε για την απιστία του άντρα της, ότι τα χαλάσανε, τα ξαναβρήκανε και μετά από μια εβδομάδα υπήρχαν αυτές οι φωτογραφίες. Η κάμερα ήταν στα 15 μέτρα, δεν μπορεί να μην την είχε δει. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που βλέπω».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments