Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
No menu items!
ΑρχικήLifestyle«Ψυχοκόρες» - Τετάρτη 20/3: Η Μαρίκα βλέπει την Νέλλα με τον εραστή...

«Ψυχοκόρες» – Τετάρτη 20/3: Η Μαρίκα βλέπει την Νέλλα με τον εραστή της


Επεισόδιο 5 – «Φίλος ή Εχθρός;»

Η Φρόσω προσπαθεί να το σκάσει από τους παραγιούς του Νάτση. Η Μάγια δίνει μια επιτυχημένη ομιλία στα Μέγαρα και μαζί με την Βασιλική δίνουν συνέντευξη στην εφημερίδα «Πόλις», όπου η Βασιλική βρίσκει ευκαιρία να αναφερθεί στις αδερφές της.

Ο Ερμής συνεχίζει να εκβιάζει τη Βασιλική, ενώ η περιέργεια του Παύλου για εκείνη μεγαλώνει. Η Δεσποινιώ προσελκύει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του Κοσμά Κοτρώτση. Η εξάρτηση της Νέλλας από το όπιο αυξάνεται, ενώ επιστρέφει και ο γιος της ο Σώτος από τις σπουδές του στο εξωτερικό, τον οποίο γνωρίζει τυχαία η Μαρίκα, στην προσπάθειά της να βρει τη Βικτωρία.

Επεισόδιο 6 – «Καλύτερα τα ψέματα»

Η Φρόσω ξεφεύγει από τον Θωμά, τον εργάτη του Νάτση, και τρέχει πληγωμένη στο δάσος για να κρυφτεί. Εκεί τη βρίσκει ο Μέλιος και την περιθάλπει στην καλύβα του. Η Μαρίκα, που μοιάζει να βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Σώτου, βλέπει κατά λάθος τη Νέλλα με τον εραστή της Τάσο, αλλά και την Όλγα να προσπαθεί με πρωτόγονους τρόπους να απαλλαγεί από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, την ίδια στιγμή που οι υποψίες του Παύλου για τις πραγματικές γνώσεις της Βασιλικής μεγαλώνουν. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει και η αντιδραστική του συμπεριφορά απέναντι στη Μάγια.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments