Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Δεν είχα κανένα σύμπτωμα»

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Δεν είχα κανένα σύμπτωμα»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το ταξίδι του στην Αμερική αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

«Κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει ο κύκλος του φόβου. Αισθανόμουν ότι δεν άνηκα εκεί, δε με καταλάβαιναν, έπρεπε κάπως να καλύψω τη μοναξιά μου και άρχισα τα ταξίδια. Δεν έχω παράπονο από τους γονείς μου, είχα αρχίσει από πολύ μικρός να διαβάζω και να ψάχνομαι. Ο πατέρας μου είναι πολύ πιο ανοιχτός, η μανά μου λίγο πιο συντηρητική», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Έκανα εξετάσεις μαζί με την κόρη μου, και λέει ο γιατρός όλα καλά για εκείνη και σε μένα “Περιμένετε λίγο”. Είχαν μαζευτεί πολλά, πολύς θυμός, πολύ απειλή, το ένιωθα ότι κάπου θα έσπαγε. Πολλές ανατροπές, αλλαγές, πολλή πίεση. Με κατηύθυναν πάρα πολύ σωστά, αναθεώρησα τα πάντα. Το είπα πρώτα στην κόρη μου γιατί ήταν μαζί μου. Περνάς το στάδιο του θυμού, του φόβου, προσπαθείς να βρεις ποιος φταίει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη, ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία και τότε ο ηθοποιός τού απάντησε ότι λόγω υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο εκείνες τις ημέρες και προσπαθούσε να το κανονίσει πιο μετά.

«Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει “είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω”. Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments