Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτάθης Σχίζας: «Συμφωνώ με τον Αντώνη Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει...

Στάθης Σχίζας: «Συμφωνώ με τον Αντώνη Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι»


Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια για τη φωνή του, την σχέση με την κόρη του, αλλά και την επιθυμία του να κάνει οικογένεια.

Αρχικά, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Η κόρη μου με παρακολουθεί στο J2US. Στο πρώτο live μου λέει, “άντε, για πρώτο live καλός ήσουν”. Στο δεύτερο, που είχε έρθει να με δει, μου λέει, “τα ξέχασες τα λόγια σου, δε τα διαβάζεις; Εγώ γιατί διαβάζω τα μαθήματά μου;”. Της ζήτησα συγγνώμη και της είπα ότι δε θα ξανασυμβεί. Ξέρω ότι η κόρη μου τα ξέρει όλα όσα γράφονται, και τα καταλαβαίνει όλα, το καταλαβαίνω από αυτά που μου λέει, αλλά είναι τόσο συνεσταλμένο παιδάκι, που δε θέλει να με στεναχωρήσει, να με αγχώσει και γι’ αυτό δε μου λέει τίποτα.

Καλώς ή κακώς θα φάει και τα στραπάτσα της. Όλοι τα έχουμε φάει. Και θα κλάψει, και θα πονέσει, και θα στεναχωρηθεί. Πολύ φίλος μου ο Αντώνης Σρόιτερ που είπε ότι θα κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν μεγαλώσουν. Συμφωνώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ, “μη πειράξουν το παιδί μου” αλλά τι να κάνεις, είναι φυσιολογικό. Επίβλεψη θα υπάρχει σίγουρα».

Ακόμη, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, και άλλα παιδιά. Είναι ευλογία η οικογένεια…Αν έρθει μια σχέση, ήρθε. Όταν ψάχνεις δεν έρχεται. Τυχαία έρχονται αυτά».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments