Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΤάμτα: Το συγκινητικό βίντεο για το τραγούδι «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα: Το συγκινητικό βίντεο για το τραγούδι «Άλλο Τι Λέω»


Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα «Identity Crisis».

Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει.

Πρόκειται για το music video του τραγουδιού «Άλλο Τι Λέω», ένα κομμάτι «έκπληξη» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Teo Pouzbouris, μια σπουδαία και ταυτόχρονα συγκινητική στιγμή στην 20χρονη πορεία της Τάμτα. Ένα κομμάτι σχεδόν αυτοβιογραφικό, που προτρέπει τον καθένα από εμάς να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό, ένα τραγούδι που υπόσχεται να εμπνεύσει και να συγκινήσει όποιον έχει ανάγκη να εκφραστεί και να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Το συγκινητικό, εσωστρεφές και με anime αναφορές βίντεο κλιπ επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Petros Aronis, ενώ το τραγούδι παρουσιάζεται live μέσα στο οπτικοακουστικό show της Τάμτα στο underground queer club SMUT – μια σειρά εμφανίσεων που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην Αθηναϊκή νύχτα. Η επόμενη εμφάνιση της Τάμτα στο SMUT έχει οριστεί για την Παρασκευή 15 Μαρτίου, με περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments