Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαίρη Κατράντζου: Σχεδίασε τις νέες στολές των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας –...

Μαίρη Κατράντζου: Σχεδίασε τις νέες στολές των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας – Από που είναι εμπνευσμένες


Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου βρίσκεται πίσω από τις νέες ενδυμασίες που θα φορούν οι ιέρειες στην τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Παρίσι, όπου φέτος θα πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου με τα βλέμματα του κόσμου θα κοιτούν την Αρχαία Ολυμπία, από όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Παρίσι.

Τον ρόλο της πρωθιέρειας όπως έγινε γνωστό θα αναλάβει η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, η οποία για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσει ένα κοίλο κάτοπτρο για να ανάψει τη δάδα.

Οι αλλαγές παρουσιάστηκαν σε μια μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Τρίτη, όπου η ΕΟΕ ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές της ελληνικής ομάδας, παρουσίασε τη νέα Αρχιέρεια Μαρία Μηνά και τον συνθέτη των νέων τελετών Δημήτρη Παπαδημητρίου μαζί με τα εμπνευσμένα από τα ιωνικού ρυθμού κιονόκρανα κοστούμια της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ελπίζω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Είμαι πολύ τυχερή που αναλαμβάνω τώρα τα ηνία», είπε η Μαίρη Μηνά στην παρουσίαση της τελετής στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχει και νέος μουσικοσυνθέτης, ενώ οι ιέρειες και η πρωθιέρεια θα φορούν τις νέες ενδυμασίες που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου, οι οποίες θα είναι ασπρόμαυρες, ενώ στο παρελθόν ήταν λευκές ή γαλάζιες.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments