Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Τον κρύβω, ας μη το συζητάμε,...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Τον κρύβω, ας μη το συζητάμε, μη το γρουσουζεύουμε πολύ»


Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε βραδινή της έξοδο και εκείνη μίλησε στους δημοσιογράφους για τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη αλλά και για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε αρχικά για τον σύντροφό της: «Με τον σύντροφό μου ήρθαμε χώρια, αλλά είναι εδώ. Δε θεωρείται επίσημη έξοδος. Ήρθε μπας και κερδίσει το φλουρί. Καλά πάει, αλλά ας μη το συζητάμε, μη το γρουσουζεύουμε πολύ. Το επόμενο βήμα επειδή έχει συμβεί στο παρελθόν, και δε το σκεφτόμαστε, και δε το συζητάμε, το αφήνουμε μόνο του να λειτουργήσει. Περνάμε πολύ ωραία.

Το φοβάμαι το μάτι. Τον κρύβω, ήρθαμε χώρια, τι άλλο να κάνω; Μόνο που δε του έχω πετάξει και πέντε σκόρδα για να τον βγάλω έξω. Με έχει σαν μπιμπελό».

Στην συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στην σύγκριση με την Βίκυ Καγιά λέγοντας: «To GNTM αν είναι να γίνει, καλώς να έρθει… Θεωρώ πολύ λογική τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γιατί ξεκίνησα μαζί της σε ένα πρότζεκτ, καθόμασταν δίπλα δίπλα».

Σε ερώτηση για το αν μιλάνε οι δυο τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Τι να πούμε με τη Βίκυ Καγιά; Δε χρειάζεται να τα λέμε και με όλους. Δεν έχω ούτε πικρία, ούτε αμηχανία όταν με ρωτάνε γι’ αυτό. Αυτά που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση είναι αυτά που περιέχουν μια δόση ειρωνείας ή αγένειας».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments