Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει: «Οι άντρες με φλερτάρουν, τα παιδιά μου θέλουν...

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκαλύπτει: «Οι άντρες με φλερτάρουν, τα παιδιά μου θέλουν να ξανά φτιάξω την ζωή μου»


Η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 15/3 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη, για τη σχέση με τους δύο γιους της, αλλά και για το Cash or Trash.

Αρχικά, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα, ότι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί. Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πως μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είμαι μόνη μου».

Στην συνέχεια, η γνωστή επιχειρηματίας εξομολογήθηκε: «Αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται.

Στον Γιάννη αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν δείλιασε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Επειδή έχω πονέσει πολύ αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο».

Ακόμη, για την σχέση με τους δύο γιους της, Γιώργο και Τάσο, η ίδια ανέφερε: «Μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Τέλος η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε αν το Cash or Trash θα συνεχιστεί και του χρόνου: «Πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments