Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Φουρέιρα για τον γιο της: «Έπαιζε με τα κραγιόν και η...

Ελένη Φουρέιρα για τον γιο της: «Έπαιζε με τα κραγιόν και η μαμά μου του είπε “είσαι άντρας”. Της είπα, μην το ξαναπείς αυτό »


Στο τρίτο συνέδριο του «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία σχολίασε το ντροπιαστικό γεγονός που συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

«Οι μισοί λένε “ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν” και όταν πάνε στο σπίτι λένε «αν γίνει ο γιος μου gay θα τρελαθώ». Εγώ μεγαλώνω ένα παιδί και όταν είδα αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκα αν ο γιος μου θα πέσει θύμα μπούλινγκ, φοβήθηκα ο γιος μου να μη γίνει θύτης», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Κι εγώ ως παιδί έχω ακούσει έλα μωρέ την Αλβανίδα, έλα μωρέ την κ…αλβανίδα. Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο της και την μητέρα της.

«Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου, τα κραγιόν. Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα «όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας». Το λέει μία, καταπίνω λίγο περίεργα. Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, «μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας» που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Της λέω μην το ξαναπείς αυτό, δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι εσύ είσαι άντρας. Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments