Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά»

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά»


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πέρασε από «κόσκινο» τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην εκπομπή της Κατερίνας Κιανούργιου.

«Προσπαθώ να δείξω τα πράγματα έτσι όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι, υπάρχει όμως μία τάση στην εκπομπή να πεταχτούν και να μην με αφήσουν να ολοκληρώσω αυτή τη σχέση μου με τον τηλεθεατή», δηλώνει αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:  «Αν δω ότι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα στην εκπομπή, υπάρχει και η γλυκιά αποχώρηση, όπως γίνεται τελευταία. Φεύγω από το πλατό, για να μη φτάσω στο σημείο να φωνάξω σε τέτοιο βαθμό που θα στεναχωρηθώ όταν με δω μετά. Γιατί να φορέσω ακουστικό; Εγώ είμαι ο τύπος που βοηθάει στα θέματα της εκπομπής».

Σε ερώτηση για τη Φαίη Σκορδά ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Στην τηλεόραση, όταν λες ότι θα κάνεις μία εκπομπή, πρέπει να ξέρεις τι εκπομπή θα είναι αυτή, τι δυνατότητες έχει και να μην το κάνεις… φασόν, με βάση ό,τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό θέλει δουλειά και κέφι».

«Ο Τσουρός έχει δυνατότητες, αν και έχω την εικόνα του περισσότερο μέσα από την εκπομπή της Γερμανού παρά μέσα από τη δική του. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάρα πολύ καλή, δεν το συζητάω, αλλά φέτος δεν την έπιασε δημιουργική τρέλα. Ξενέρωτο, δούλεψαν την εκπομπή γραφειοκρατικά», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για την Ελένη Μενεγάκη ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν βλέπει τον εαυτό της σε άλλη ζώνη. Είναι από τις κλασικές παρουσιάστριες με πολύ μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση, κλώσησε τα αβγά της και αποδείχθηκαν… χρυσά».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments