Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleTzane: Η στιγμή που ανασύρεται η σορός του άτυχου TikToker από τον...

Tzane: Η στιγμή που ανασύρεται η σορός του άτυχου TikToker από τον γκρεμό


Στο πένθος βυθίστηκαν οι συγγενείς και φίλοι του δημοφιλή Tik Toker Tzane, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Ιταλία, όταν έπεσε από μπαλκόνι.

Ο Tzane, ο οποίος ήταν fitness influencer, βρισκόταν με άλλους TikTokers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio και προσπάθησε να κάνει κάτι παράτολμο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο βίντεο του ιταλικού πυροσβεστικού σώματος παρουσιάζεται καρέ – καρέ η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του TikToker.

Οι δυνάμεις διάσωσης του Στρατού και της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν ώρες μέχρι να προσεγγίσουν το σημείο, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική της Ιταλίας. Το επόμενο πρωί, τελικά, κλήθηκε και ελικόπτερο, καθώς ήταν αδύνατη με άλλον τρόπο η ανάσυρση.

Οι καραμπινιέροι και οι πυροσβέστες του Melito Porto Salvo, αλλά και μονάδες Saf του στρατού επενέβησαν στο σημείο το απόγευμα της Τρίτης, αλλά μόλις το πρωί της Τετάρτης κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του αγοριού. «Οι πυροσβέστες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία ανόδου στην πλαγιά, κάλεσαν το ελικόπτερο Drago VF62 του τμήματος πτήσης Lamezia Terme του σώματος, που διαθέτει το κατάλληλο φορείο για να περισυλλέξει τη σορό που μεταφέρθηκε στο λιμάνι Saline Joniche», γράφουν τοπικά ΜΜΕ.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments