Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleStan: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Με έχει βοηθήσει...

Stan: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του – «Με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πάρα πολλά πράγματα»


Ο Stan βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Fipster και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο τον έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές του η σύζυγός του. Ο γνωστός τραγουδιστής επίσης αποκάλυψε ποια είναι τα δικά του όρια σε μια σχέση.

«Έχω τη σύζυγό μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια να ξεπεράσω πάρα πολλά πράγματα, και τον εαυτό μου. Είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις εκεί έναν άνθρωπο για σένα να σε στηρίζει στην πιο δύσκολη και σκοτεινή στιγμή, τη μέρα που τον χρειάζεσαι να είναι εκεί να σου πει, “οκ, ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά πάμε παρακάτω, θα το παλέψουμε”» είπε ο Stan.

«Το να “παίζεις” με τα μάτια είναι κέρατο. Για μένα, αυτά είναι τα όριά μου σαν άνθρωπος. Έχει τελειώσει η σχέση για μένα. Βλέπεις από μια κρυφή κάμερα τον σύντροφό σου να φλερτάρει, νιώθεις απαίσια, αυτός ο άνθρωπος γιατί να σε υποβάλλει σε κάτι τέτοιο; Αν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, σημαίνει ότι δε θα έκανες ποτέ κάτι – αν μετράει αυτός ο άνθρωπος για σένα – που δε θα ήθελες να σου κάνει» πρόσθεσε.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments