Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣταμάτης Κραουνάκης: «Μάλωσα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν πήρε τα τραγούδια μου...

Σταμάτης Κραουνάκης: «Μάλωσα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη όταν πήρε τα τραγούδια μου στην νταλίκα και πήγε έξω από τον Μητσοτάκη»


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, ενώ απάντησε και για το τραγούδι «Άδωνις» και την επιλογή της Άλκηστη Πρωτοψάλτη να αφαιρέτη τη λέξη χοντρή.

Όσον αφορά στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις», ο Σταμάτης Κραουνάκης σημείωσε: «Φυσικά και λέω το “Πάμε στον Άδωνι για καφέ” και μάλιστα την κάνω κιόλας την χοντρή. Η Άλκηστις το έκανε για δικούς της λόγους, επειδή είναι ζαβή ή είναι πολύ ευαίσθητη στα θέματα κοινωνικής πολιτικής.

Με τον Μπέο ναι, τη χοντρή όχι – δεν ξέρω τι. Φυσικά αγαπάω την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, της την έχω πει πολλές φορές, δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε σε ένταση, έτσι είναι οι μεγάλες σχέσεις στη ζωή. Να έρθει ένα καινούριο τραγούδι να μας ενώσει πάλι, έμενα την Άλκηστη & τη Λίνα Νικολακοπούλου, μοιραία & νομοτελειακά θα ξανασυναντηθούμε οι τρεις μας. Δεν με πείραξε που βγήκε η χοντρή από το στίχο, εγώ ο ίδιος κάνω κόψε-ράψε στα τραγούδια μου, απλώς έγινε πολλή φασαρία για το απολύτως τίποτε».

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Μάλωσα με την Άλκηστη όταν πήρε τα τραγούδια μου, τα ανέβασε στη νταλίκα & πήγε έξω από τον Μητσοτάκη να κάνει εκείνος την τρελή αποκριά στον κορωνοϊό. “Τα πιο ωραία λαϊκά” μπορεί να το ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, άλλα δεν το έγραψα το τραγούδι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βεβαίως και χαιρέτησα τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ στο Ηρώδειο, και ο Μητσοτάκης να ερχόταν θα τον χαιρετούσα. Συμπαθώ τον Κασσελάκη, έχει ένα όνειρο για την πατρίδα του, άλλα δε δίνω δεκάρα τσακιστή για κανέναν πολιτικό πάνω από 10 λεπτά, ούτε για τον Αλέξη Τσίπρα που λατρεύω. Δε θέλω να πριμοδοτήσω με προσωπική ψήφο κανέναν “κερατά” στην πολιτική», συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης.

Για τον Γιώργο Νταλάρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Λατρεύω Γιώργο Νταλάρα και τον «σκασμό» όλες. Να μην πηγαίνουν και κρέμονται τα παιδιά για δηλώσεις, παρόλο που εγώ πήρα το μέρος των παιδιών. Αφήστε τον ήσυχο τον Γιώργο Νταλάρα, δεν αλλάζει ο άνθρωπος, τέλος. Στο παρελθόν είχαμε «σκοτωθεί», μου έκανε μήνυση γιατί κάτι είχα πει για την Κύπρο. Δεν εκδικάστηκε, την απέσυρε τη μήνυση ο Νταλάρας μετά από καιρό, αυτός είναι ο Γιώργος, ή τον αγαπάς ή δεν τον αγαπάς, είμαστε πολύ φίλοι με τη γυναίκα του».

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments