Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Βασίλης Καλλίδης εξομολογείται: «Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες»

Ο Βασίλης Καλλίδης εξομολογείται: «Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος αποκάλυψε το καμπανάκι που «χτύπησε» στη ζωή του, όταν έπαθε παράλυση στο πρόσωπό του από το στρες.

«Έπαθα παράλυση προσώπου από το στρες. Ήταν μια τρομερή πάθηση, έλειπα έναν χρόνο από το Mega. Εκτός από το δημιουργικό, υπάρχει και το βουβό στρες. Είμαι εγώ στις Μπαχάμες, κάνω βουτιές με τα δελφίνια και με τρώει το σαράκι μέσα. Υπήρχαν διάφορα… Ήταν η δημιουργική περίοδος της ζωής μου και ενώ δεν έδινα σημασία ούτε σε βραβεία, με καλούσαν, δεν με ενδιέφεραν ποτέ αυτά… Μια μέρα ξυπνάς και είσαι έτσι. Ήταν καμπανάκι… Ναι μεν δουλειά, όλα στην τσίτα, σαν σκυλί, να βοηθήσουμε αλλά πέφτει κόφτης και είμαι ο Βασίλης!

Θα κοιμηθώ 10ωρα, θα κλείσω το κινητό μου, θα πάω και στην Χαβάη γιατί το αξίζω. Εδώ και λίγα χρόνια έχω αλλάξει πάρα πολύ. Ξεβρακώνομαι για όλους, πάρτε τα όλα», είπε αρχικά ο Βασίλης Καλλίδης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Καλλίδης πρόσθεσε: «Περνώντας τα χρόνια σκέφτηκα ότι υπάρχει και ένας Βασίλης… Θα πάει το ταξίδι του, θα πάρει και ένα καλό στρώμα γιατί το αξίζει. Δεν είναι το θέμα ότι δουλεύω, όλοι σκίζονται. Αλλά επειδή το είπα δέκα φορές μην παρεξηγηθεί».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments