Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Οικονομόπουλος: «Με στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών μου, το τραύμα παραμένει»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Με στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών μου, το τραύμα παραμένει»


Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλου. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γονείς του, το διαζύγιό τους και το τραύμα που άφησε μέσα του.

«Έχω πάει σε ψυχολόγο, δεν είναι κακό. Πολλοί άνθρωποι πάνε. Όταν ένας άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνος του θα πρέπει να βρει βοήθεια, είτε είναι ψυχολόγος, ψυχίατρος ή πνευματικός. Όταν χρειάζεσαι βοήθεια, πρέπει να βρεις βοήθεια. Η δουλειά μου περιπλέκεται και με τη ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου όταν με ρωτάνε για τα παιδικά μου χρόνια. Το πρώτο παιδί είναι που χώρισαν οι γονείς του; Βέβαια και με στιγμάτισε. Οι σχέσεις μου μία χαρά είναι. Το τραύμα των παιδιών είτε χωρίσουν οι γονείς τους είτε τους χάσουν για κάποιο λόγο παραμένει. Δεν είναι κάτι που σβήνει» εξομολογείται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε, αλλά είναι λογικό να μην ξεχνάμε. Εκτός αν πάθουμε αμνησία και έχουμε ξεχάσει τι συνέβη στην προηγούμενή μας ζωή. Εγώ δεν ξεχνώ, αλλά συγχωρώ. Και εγώ έχω κάνει κάποια λάθη, δεν θα πρέπει να με συγχωρέσουν κάποιοι άνθρωποι; Πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε και να είμαστε πιο καλοπροαίρετοι απέναντι στους άλλους» σημείωσε ο τραγουδιστής.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments