Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚαλομοίρα για την ΕΡΤ και την Eurovision: «Πλήρωσα 800 ευρώ όταν έφυγα...

Καλομοίρα για την ΕΡΤ και την Eurovision: «Πλήρωσα 800 ευρώ όταν έφυγα από το ξενοδοχείο»


Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Καλομοίρα με αφορμή την επιστροφή της στην Ελλάδα για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την Καλομοίρα για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά την Eurovision, αλλά και αν πλήρωσε ένα ποσό στο ξενοδοχείο που έμενε στο Βελιγράδι και ενώ έχει φέρει την τρίτη θέση στην Ελλάδα.

«Ήσουν ο μόνος που είχα σηκώσει το τηλέφωνο. Εσύ και ο Νίκος Γεωργιάδης. Θυμάμαι ήμουν στο εστιατόριο (σ.σ. των γονιών της) και είχα πέσει σε κατάθλιψη. Η αλήθεια είναι πως πλήρωσα 800 ευρώ όταν έφυγα από το ξενοδοχείο. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Δεν θα θάψουμε κανέναν, να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω πως είναι η ΕΡΤ, μπορεί να ήταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ που έκανε την Κινέζα. Δεν πειράζει.

Θέλω να πω πως ήμουν μικρή και αλλιώς φαντάζεσαι πως θα είναι η σόουμπιζ και μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα μετά την τρίτη θέση ως έδειξα πως αξίζω. Αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Εσύ πρέπει να πιστεύεις πως αξίζεις και δεν χρειαζεσαι από τον άλλο. Αυτό μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω», είπε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα.

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments