Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Ξανθόπουλος: Βρέθηκε ο οδηγός που παραβίασε το stop στο τροχαίο που...

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βρέθηκε ο οδηγός που παραβίασε το stop στο τροχαίο που ενεπλάκη τραγουδιστής


Βρέθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που παραβίασε το stop στην λεωφόρο Δεκελείας και συνέβαλε στον τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο νεαρός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 19χρονου.

Οι άντρες της τροχαίας έχοντας στην κατοχή τους το βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή του Μενιδίου που έγινε το τροχαίο δυστύχημα κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop με αποτέλεσμα ο Γιάννης Ξανθόπουλος στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο όχημα που επέβαιναν οι δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αποτυπώνεται στις κάμερες, κάποια στιγμή μετά το τρακάρισμα σταματάει και ο οδηγός του ο όποιος είναι ένα ηλικιωμένος  άνδρας, εξέρχεται από αυτό.

Παρόλα αυτά δεν σπεύδει να βοηθήσει, καθώς θα επιβιβαστεί και πάλι στο  αυτοκίνητο του και θα φύγει.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του και για έτσι σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες  της εγκατάλειψης και της πρόκλησης τροχαίου.

Την ίδια ώρα σε αλκοτέστ που έγινε στον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε η κατανάλωση αλκοόλ, ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς ακόμα και τώρα να υποβάλλονταν σε αλκοτέστ δεν θα ήταν δυνατόν να εξαχθούν κάποια συμπεράσματα.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments