Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτό είναι το τέλειο trick για να κάνεις έντονο το βλέμμα σου

Αυτό είναι το τέλειο trick για να κάνεις έντονο το βλέμμα σου


Οι γυναίκες αναζητούν πάντα διαφορετικούς τρόπους να δώσουν έμφαση στα μάτια τους και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά tricks που μπορούμε να κάνουμε στο μακιγιάζ για να δείξει το βλέμμα μας πιο έντονο.

Οι σκιές, τα μολύβια ματιών, το eyeliner, αλλά και η μάσκαρα είναι τα καλλυντικά που μας βοηθάνε να πετύχουμε τονισμένα μάτια. Υπάρχει όμως ένα trick που θα λατρέψετε! Ποιο; Με τη χρήση μιας μαύρης σκιάς θα καταφέρετε να κάνετε το βλέμματα να δείχνει έντονο.

Στο Instagram η fashion influencer Gine Margrethe δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της όπου αποκάλυψε το μυστικό που υιοθετεί στο καθημερινό μακιγιάζ της. Αυτό που προτείνει είναι αφού βάλεις μάσκαρα στα μάτια σου, ιδανικά στο πάνω βλέφαρο για να κάνει το βλέμμα πιο φρέσκο και νεανικό, να βάλεις με ένα πινέλο λίγη σκιά μαύρη στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Ιδανικά αγόρασε ένα angle shadow πινέλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την γωνία του ματιού με σχήμα διαγώνιο. Κρατάει αρκετό χρώμα και το σχήμα του διευκολύνει την εφαρμογή σκιάς στην εξωτερική και εσωτερική γωνία του ματιού.RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments