Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣτη δημοσιότητα η διαθήκη του Matthew Perry

Στη δημοσιότητα η διαθήκη του Matthew Perry


Το φως της δημοσιότητας είδε η διαθήκη του Matthew Perry,  πέντε μήνες από τον θάνατό του,

Ο Matthew Perry, που αγαπήθηκε από όλο τον πλανήτη μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Φιλαράκια» αφήνει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε καταπίστευμα που πήρε το όνομά του από χαρακτήρα του Γούντι Άλεν.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έλαβε και εν συνεχεία έφερε στο φως της δημοσιότητας η DailyMail.com, ο ηθοποιός είχε δημιουργήσει μια διαθήκη το 2009 λέγοντας ότι ήθελε να αφήσει «την πλειοψηφία των υπαρχόντων του σε ένα καταπίστευμα».

Ο ηθοποιός, που δεν έχανε το χιούμορ του ούτε όταν σκεφτόταν τον θάνατο, ονομάτισε αυτό το κληροδότημα Alvy Singer, εμπνευσμένος από χαρακτήρα που έπαιζε ο Woody Allen στη διάσημη ταινία του 1977, Annie Hall.

Το κληροδότημα έχει αξία πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, στα οποία έχουν προσμετρηθεί όλα τα κινητά και ακίνητα στοιχεία της περιουσίας του. Η αξία του προσωπικού του brand ήταν περίπου 120 εκ. δολάρια, αλλά σημασία έχει, σε περιπτώσεις διαθήκης, ποια είναι η πραγματική αξία των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν κατά το χρόνο θανάτου.

Οι εκτελεστές της διαθήκης είναι η Lisa Ferguson και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Mike Myers, Robin Ruzan, με την οποία ο Perry είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά το 2010.

Μέρος της περιουσίας του Perry θα πάρει ο πατέρας του, John, η μητέρα του Suzanne Morrison, η ετεροθαλής αδελφή του Caitlin Morrison και η πρώην σύντροφός του Rachel Dunn, με την οποία ήταν μαζί από το 2003 ως το 2ο05.

Τα περιουσιακά δικαιώματα από τις εμφανίσεις του σε τηλεόραση και σινεμά θα εισπράττονται από τους γονείς του, όπως και τα δικαιώματα από την αυτοβιογραφία του.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments