Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου - Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού

Γέννησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού


Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύντροφός της και ψυχολόγος, Νίκος Ράικος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη της γέννησης του γιου τους με ανάρτησή της στο Instagram.

«Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό.

Εγώ, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε. Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω κ θέλω να εκφράσω ειδικά στον γυναικολόγο μου Γεώργιο Πέτσα αλλά κ στους συνεργάτες του. Σ’ ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα το μεγαλύτερο θαύμα που μου συνέβη στη ζωή μου.

Με πλειοψηφία υπέροχες γυναίκες που με πολλή αγάπη βοήθησαν όχι μόνο την ημέρα του τοκετού αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, που καμιά φορά διαρκεί πολύ περισσότερο από 9 μήνες! Ιωάννα, Βασιλική, Παναγιώτα, Γεωργία, Σαμανθα φύλακες άγγελοι του μωρού κατά την διάρκεια του τοκετού, μαζί σας θα το ξανάκανα!

Λητώ θα σαι πάντα το μαιευτήριο της καρδιάς μου, εκεί γεννήθηκα εκεί γέννησα ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καθώς κ όλο το υπέροχο προσωπικό. It takes a village of love to create and bring in life such a miracle. Thank You.

Επίσης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου, δίπλα μου για πολύ περισσότερο από 9 μήνες τη στήριξη τη βοήθεια κ την αγάπη της Ευγονίας κ όλου του υπέροχα μοναδικού προσωπικού της. Κορίτσια κ Αγόρια θα σας είμαι πάντα ευγνώμων. Τέλος.. Αγάπη μου σ’ ευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Σ’ αγαπώ. Με αγάπη ΑΚ» έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments