Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕριέττα Κούρκουλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη

Εριέττα Κούρκουλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη


Η Εριέττα Κούρκουλου πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. Οι δυο τους κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο έκαναν μία εξαίρεση και μάλιστα για καλό σκοπό.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/3 στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο ξενοδοχείο Crowne Plaza που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ΕΕΑΙ). Το Συνέδριο παρακολούθησαν περίπου 300 επιστήμονες από την Ελλάδα.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και είχε ως θέμα «Η σύγχρονη Ελληνίδα, μια ένσαρκη διαχρονικά Καρυάτιδα». Η σύγχρονη Ελληνίδα που παρά το εύρος των σύνθετων κοινωνικών ρόλων που αναλαμβάνει στις επιστήμες και στην οικονομία εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής οικογένειας, του ελληνικού οίκου, της ελληνικής εστίας. Είναι μάνα, παιδαγωγός, φορέας παραδόσεων, στήριγμα ψυχικό για σύντροφο και παιδιά και φυσικά σταυροφόρος του εθελοντισμού.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στη συνεργασία όλων των συναφών ιατρικών ειδικοτήτων και επιστημών πάνω στις θεραπευτικές εξελίξεις, στις καινοτόμες πρακτικές και στις πολιτιστικές, νομικές, ηθικές και οικονομικές συνιστώσες της Αναπαραγωγής και Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας.

Η Εριέττα Κούρκουλου για την εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα σε μίνι μήκος με φιόγκο στον λαιμό. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με κομψές γόβες.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments