Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά»

Ελένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι σοβαρά»


H Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου πριν μερικές ημέρες είχε ένα ατύχημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να βρίσκεται και στο πόστο της στην εκπομπή Breakfast @Star. Η Ελένη Χατζίδου αναφέρει στο βίντεό της, ότι τελικά ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από αυτό που αρχικά πίστευε και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

Η Ελένη Χατζίδου λέει χαρακτηριστικά στο βίντεό της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά».

Το βίντεο που ανέβασε:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments