Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΣάττι και "Zari" σαρώνουν στα παγκόσμια & ευρωπαϊκά charts

Σάττι και “Zari” σαρώνουν στα παγκόσμια & ευρωπαϊκά chartsΤις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν για το “Zari”, τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το “Zari” έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 3 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 3.500.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 1.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, ενώ στα music trends το συναντάμε στο Νο10 στη Νορβηγία, στο Νο11 στην Ολλανδία, στο Νο13 στη Δανία, στο Νο20 στη Σουηδία, στο Νο22 στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Νο23 στην Ιρλανδία και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends.

Ταυτόχρονα, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του “Zari” στο YouTube, με πολλούς Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Την ίδια στιγμή, το “Zari” βρίσκεται στο Νο1 του ελληνικού Spotify Chart ενώ η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlist της πλατφόρμας: της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece.

Τη μουσική του τραγουδιού “Zari” συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.
Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments