Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη...

Πύρρος Δήμας για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη σχέση μας»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» ήταν ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος μίλησε για τα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, την κόρη που περιμένει με την Αφροδίτη Σκαφίδα, αλλά και την αντίδραση των παιδιών του όταν έμαθαν για τη σχέση τους.

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι» είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Στη συνέχεια, ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα παιδιά του όταν τους μίλησε για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου.

Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει», είπε ο Πύρρος Δήμας.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments