Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟ Μίλτος Τεντόγλου τρώει μπριζόλα που κοστίζει 200 ευρώ το κιλό

Ο Μίλτος Τεντόγλου τρώει μπριζόλα που κοστίζει 200 ευρώ το κιλό


Ο πατέρας του Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Τεντόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα fosonline.gr και μίλησε για τα παιδικά χρόνια του γιου του, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό που του μαγειρεύει.

«Ατίθασος όχι. Αυτόβουλος ήταν. Είχε πάντα τον δικό του τρόπο για να κάνει αυτό που ήθελε. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν ήταν 9 ετών, ήρθε και μου ζήτησε να του πάρω ένα μηχανάκι. Από αυτά τα μηχανάκια που είναι για παιδιά. Εγώ είχα πάντα τρέλα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, βλέπαμε μαζί αγώνες. Για να τον αποτρέψω, του είπα ότι είναι πολύ ακριβό, έκανε 1.500 ευρώ και ότι δεν μπορούσα. Ξέρεις τι έκανε; Μάζευε κρυφά λεφτά και μέσα σε δύο μήνες μού έφερε 500 ευρώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Τεντόγλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήγαινε κάθε μέρα στον παππού του και του κουβαλούσε ψώνια! Ψώνιζε και για άλλους, έκανε θελήματα. Πήγαινε για κάλαντα. Ήρθε λοιπόν και μου έδωσε 500 ευρώ και μου υπέγραψε γραμμάτια για τα υπόλοιπα 1.000. Αφού του πήρα το μηχανάκι, δεν το ξέχασε, ερχόταν κάθε τόσο και μου έδινε 5 ευρώ, 10 ευρώ για να αποπληρώσει τα γραμμάτια»

Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Μίλτου Τεντόγλου, ο Γιώργος Τεντόγλου αποκάλυψε: «Κάθε φορά που έρχεται του μαγειρεύω μια ειδική μπριζόλα που όποτε έρθει φροντίζω να προμηθεύομαι. Η καλύτερη, αλλά όχι για τα δικά μας οικονομικά μεγέθη… Έχει 200 ευρώ το κιλό, είναι ιαπωνικό μοσχάρι με πάρα πολύ καλή γράμμωση και ειδικό λίπος».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments