Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη για το αυτοάνοσο - «Είχα κάποιες...

Μαρία Μπακοδήμου: Η εξομολόγηση στη Μενεγάκη για το αυτοάνοσο – «Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις»


Η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαρτίου στην Ελένη Μενεγάκη κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο που απέκτησε. Μάλιστα όπως αποκάλυψε διαγνώστηκε με το συγκεκριμένο αυτοάνοσο όταν έκανε τυχαία ένα check up.

«Ένιωθα ότι ήμουν κλειστή για μία μεγάλη περίοδο, ντρεπόμουν ας πούμε να πάω να χαιρετήσω κάποιον. Πολλοί με περνούσαν για σνομπ αλλά ήταν μια προσωπική ντροπή. Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός, γιατί τότε έρχονται και οι άλλοι μπροστά σου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία. Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω.

Αυτό αρχίζει και «φορτώνει» και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου στην Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου εξομολογήθηκε: «Έκανα εντελώς τυχαία check-up για όλα τα άλλα. Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις, πηγαίνω στον δερματολόγο, μου λέει αυτό και με αφήνει σύξυλη. Γυρνάω στο σπίτι παγωμένη, το λέω στα παιδιά και στη μαμά μου και μέσα μου δημιουργήθηκε μία ασπίδα προστασίας, ότι εδώ τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Και μόνο που το λένε «αυτοάνοσο», σημαίνει ότι εγώ το έκανα».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments