Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΛάκης Λαζόπουλος: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να...

Λάκης Λαζόπουλος: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό,τι θέλει»


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το αιχμηρό σχόλιο που έκανε πρόσφατα για την Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το παθιασμένο φιλί του πρώην συντρόφου της με τη Δανάη Μπάρκα.

«Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ότι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό,τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments