Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Νταλάρας: Η κόρη του Γεωργιάνα συμμετέχει στο video clip για το...

Γιώργος Νταλάρας: Η κόρη του Γεωργιάνα συμμετέχει στο video clip για το ντουέτο του με τον Χρήστο Μάστορα


Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζουν μέσα από ένα καθηλωτικό music video το ντουέτο «Εθνική Οδός», μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη που κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον το κοινού και έλαβε θετικά σχόλια.

Η «Εθνική Οδός» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video ενώνει το «σήμερα» και το «χθες», διαφορετικές προσωπικές ιστορίες, διαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές γενιές με τον κοινό τους παρονομαστή, την ανθρώπινη μοίρα των «γηγενών απάτριδων». Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας ενώ φιλική συμμετοχή σε αυτό έχει και η κόρη του Γιώργου Νταλάρα, Γεωργιάνα.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας, που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και σε σπουδαίες sold out συναυλίες, είναι ταυτόχρονα μουσικοί αφηγητές και πρωταγωνιστές του music video.

Η «Εθνική Οδός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album του Γιώργου Νταλάρα «Μικρές Εβδομάδες», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου, στο οποίο ο σπουδαίος μας καλλιτέχνης συναντά εκλεκτούς ερμηνευτές σε δέκα μοναδικά τραγούδι

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments