Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕύα Λάσκαρη για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει: «Φοβόμουν ότι θα...

Εύα Λάσκαρη για την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει: «Φοβόμουν ότι θα αλλάξει το πρόσωπό μου»


Η Εύα Λάσκαρη έδωσε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 11/3 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στη χρυσή εποχή του modeling και την πλαστική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν.

Αρχικά, η Εύα Λάσκαρη είπε: «Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν “τροφαντούλα”. Πάντα ήμουν το κορίτσι που θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μία επίδειξη μόδας. Σχεδιαστές μου έλεγαν “δεν κάνεις στα ρούχα μας, δεν χωράς, έχεις στήθος, περιφέρεια, είσαι και ψηλή”. Στην αρχή έκανα προσπάθεια να χάσω κιλά. Με στενοχώρησε, έλεγα γιατί;».

Στην συνέχεια, η Εύα Λάσκαρη απάντησε για το εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις,: «Από πάντα ήθελα να κάνω τη μύτη μου. Όταν σταμάτησα να δουλεύω στον χώρο της μόδας, την έφτιαξα γιατί πάντα φοβόμουν ότι θα μου αλλάξει το πρόσωπό μου. Τα χείλια μου δεν τα φτιάχνω, δεν θα μου άρεσε καθόλου».

Τέλος, το γνωστο μοντέλο και ηθοποιός κατέληξε: «Τα πιο μεγάλα ποσά ήταν στα αντρικά περιοδικά. Έπρεπε να κάνω πιο λίγα εξώφυλλα γιατί μετά από ένα σημείο βλέπεις ότι δεν σου δίνει κάτι», απάντησε για την εποχή που εργάστηκε ως μοντέλο περιοδικών.

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments