Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΆρης Μακρής: «Με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά…Την...

Άρης Μακρής: «Με την Άννα Μαρία Βέλλη δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά…Την προκαλώ να αναφέρει το όνομα του κακοποιητή»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν ο Άρης Μακρής λίγο μετά τη νέα αναφορά της Άννας Μαρίας Βέλλη στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την κακοποιούσε.

Οι χρήστες του διαδικτύου «φωτογράφισαν» τον Άρη Μακρή ως «πρώην κακοποιητικό σύντροφο» της youtuber με την ίδια ωστόσο να μην έχει αναφέρει ποτέ το όνομα στον οποίο ανέφερε την καταγγελία της.

«Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω και να επικοινωνήσω μαζί της. Ήταν μια ιστορία που είχε τελειώσει για μένα. Δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη γιατί δεν μου άνηκε. Δεν είχαμε χωρίσει πολύ καλά, όχι βέβαια υπό τη μορφή που περιγράφεται, δεν είχαμε κρατήσει επικοινωνία, ούτε κάποια σχέση», είπε ο Άρης Μακρής.

Στη συνέχεια ο Άρης Μακρής: «Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε ωραίες στιγμές, είχαμε και άσχημες, με τσακωμούς εντάσεις, κακές καταστάσεις, χωρίς όμως σε βαθμό κακοποιητικής συμπεριφοράς».

Όσο για τις επιπτώσεις που είχε η αναπαραγωγή και η εμπλοκή του ονόματός του ο Άρης Μακρής απάντησε: «Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μου. Όλο αυτό έχει προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα εις βάρος μου. Από μηνύματα που δέχομαι από κόσμο, από τη φήμη που κυκλοφορεί για το όνομά μου, οπότε και επαγγελματικά μπορεί να με ρίχνει και στον προσωπικό μου κύκλο».

«Έχω σχέση και η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα στο εάν αναφέρεται σε εμένα όλο αυτό γιατί δεν έχει δει τίποτα από αυτά από εμένα. Και η μητέρα μου ξέρει τι παιδί έχει μεγαλώσει και τι παιδεία του έχει δώσει», κατέληξε ο Άρης Μακρής.

«Προκαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη να αναφέρει το όνομα του κακοποιητή. Το δηλώνω ρητά: δεν είμαι εγώ αυτός. Υπάρχει μία μεθοδευμένη επανάληψη από την πλευρά της για το θέμα. Μου είχε αναφέρει για κακοποίηση σε προηγούμενη σχέση της αλλά όχι με τέτοιες λεπτομέρειες.

Εάν βγει και μου ζητήσει συγνώμη ή πει ότι δεν είμαι εγώ, θα είμαι ήσυχος και θα τελειώσει το θέμα. Εάν πει ότι είμαι εγώ, είμαι έτοιμος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όποιος φταίει πρέπει να τιμωρηθεί», υπογράμμισε στη συνέχεια της συνέντευξης ο Άρης Μακρής.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments